Skal du ud i verden – kun 400 meter til Metrostation…

Tager metroen dig til Nørreport på 14 minutter og lufthavnen på 6 minutter eller bare snup cyklen ud på Kalvebod fælled

Attraktivt kvarter
tæt på natur, oplevelser og byliv

Robert Jacobsens Vej 73 ligger attraktivt placeret i den sydligste del af Ørestad, der i øjeblikket gennemgår en rivende udvikling med nye boliger, indbyggere og spændende ting på tegnebrættet.

Lige på den anden side af Robert Jacobsens Vej ligger 8-tallet, som indeholder café, vuggestue og børnehave. Derudover er Kalvebod Fælled Skole netop rykket ind i deres nye byggeri, blot 1 km fra Kromagrafen.

Det forventes, at der snart åbner en dagligvarebutik i det nære lokalområde og du bor herudover i kort gåafstand til både indkøb og shopping i Fields samt store koncertoplevelser i Royal Arena.

Samtidig ligger bygningen direkte ud til Kunstpladsen med den markante skulptur ’Den store Udveksler’, og du skal blot krydse en gangbro, så rammer du Kalvebod Fælleds skønne natur, som indbyder til både gå-, løbe- og cykelture i de smukke omgivelser. Her finder du også Naturcenter Amager, hvor du kan komme helt tæt på rådyr, gæs, køer og får.

Skal du ud i verden, er der kun 400 meter til Vestamager metrostation, hvor metroen tager dig til Nørreport på 14 minutter og lufthavnen på 6 minutter, mens der kun er få minutters kørsel til Øresundsmotorvejen.

Kort over nabolaget

Signaturforklaring

  Daginstitution

  Skole

  Parkeringshus

  Planlagt parkeringshus

  Midlertidig parkeringsplads

  Indkøb

  Cafe/Restaurant

  Sport

  Kulturinstitution